• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Alla våra råvaror är noga utvalda och kommer från omtänksamma uppfödare och kunniga hantverkare. Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från lokala odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

I lunchen ingår soppa, en buffé av sallad, hembakt bröd, kaffe och kaka

Allt detta för 149:-

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.30- 14.

Hjärtligt välkommen hälsar Andreas och Henrik med personal!

Boka bord!

___________________________________________________________

Vecka 17

MÅNDAG: Lamm ”osso buco á la milanese” serverat med saffranskokt ris och gremolata
TISDAG: Pestomarinerad svensk gårdskyckling med parmesansås och rosmarinbakad tomat
ONSDAG: Helstekt kotlettrad med svampkräm, brynt kål och salviasky 
TORSDAG: Kokt fläskbog med rotfruktsstomp samt picklade senapsfrön
FREDAG: Skomakarlåda på tärnad hängmörad ryggbiff, potatispuré, knaprigt bacon och rödvinssås

VECKANS FISK: Pocherad torskfilé med bakad äggkräm, rödlök, gräslök, dill, surdegskrutonger och brynt ansjovissmör
VECKANS VEGETARISKA: Svampcannelloni med ruccola och svampskum