• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Alla våra råvaror är noga utvalda och kommer från omtänksamma uppfödare och kunniga hantverkare. Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från lokala odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

I lunchen ingår soppa, en buffé av sallad, hembakt bröd, kaffe och kaka

Allt detta för 149:-

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.30- 14.

Hjärtligt välkommen hälsar Andreas och Henrik med personal!

Boka bord!

V.42

 

Måndag: Lågtempad fläskbog från gråbo, cidersås, stekt spetskål, och morotspure

Tisdag: Stekt fläsk med löksås och kokt potatis

Onsdag: Klassisk ”tupp i vin”, champinjon, rökt sidfläsk och steklök, och potatispure

Torsdag: Grekisk nötfärsbiff serveras med tzatziki, rödvinssky och rostade oliver

Fredag: Grillad pluma serveras med sherrysås, getostkräm och aprikossallad

Fisk: Halstrad torskfile serveras med knaperstekt bacon, krasse, soyabryntsmör

Veg: Panerad rotselleri serveras med rödvinssås, citron, kapris och stekt potatis