• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Alla våra råvaror är noga utvalda och kommer från omtänksamma uppfödare och kunniga hantverkare.
Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från lokala odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

I lunchen ingår en hemlagad soppa, en stor salladsbuffé, gott bröd - bakat av vår franske bagare, kaffe (brygg-, espresso, cappuccino, latte) och en frestande kakbuffé.

Allt detta för 160:-

 

Måndag: Knaperstekt fläsksida på Gråbogris serveras med bakad blomkål, tryffelolja, salladslök och skysås
 

Tisdag: Lamm och parmesankorv serveras med confiterad rotselleri, aioli samt cannellinibönragu

 

Onsdag: Kalvfärsbiff serveras med dragonsmör, potatispuré samt haricotverts

 

Torsdag: Örtstekt kyckling lårfile’ från Munka Ljungby serveras med mangochutney creme, krispigt bacon och helrostade rotfrukter med spenat

 

Fredag: 48 h bakat högrev serveras med bakad cheddarkräm, jalapeños, koriander och krispig jordärtskocka
 

Fisk: Koljaqueneller med kräft och- krondillskum, purjolök och morot samt kokt potatis

 

Veg: Bakad Spetskål serveras med hasselnötsvinaigrette, riven Gruyereost samt bakat ägg från Vrånghult

 

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.30- 14.00 (Vi har den ordinarie lunchen stängd röda dagar samt klämmdagar)

Hjärtligt välkommen hälsar Suzanna och Johan med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka reservation [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider