• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Vecka 42

Måndag: Kalvköttbullar serveras med timjansgräddsås, rårörda lingon och kokt potatis

 

Tisdag: Cognacspetsad viltskavssaute’ med grönpeppar, potatispure’ och hemkokt gele’

 

Onsdag: Lammfärsbiffar med fetaostcreme, potatisfondant, lammsky och bakad tomat

 

Torsdag: Reuben sandwich med gruyeregratinerad hemgjord pastrami av Ölanda brisket serveras på grand levain med surkål, pepparrotsemulsion och saltgurka

 

Fredag: TGIBF = Thank God It’s Burger Friday! Vår hemgjorda hamburgare på grovmalen nötfärs från Ölanda i smörstekt brioche serveras med baconaise, lökringar, rökt cheddar och smashed potatoes

 

Veckans fisk: Lättrimmad dagens fångst serveras med chorizosmör, sojabönor och örtrostade rotfrukter

 

Vegetarisk: Friterad jordärtskocka serveras med tryffelemulsion, picklad rödlök och- trattkantareller, svarvad beta, raspad tryffelpeccorino samt krasse

 

149 kr ink. salladsbuffe', nybakt bröd, soppa, kaffe och kaka.

 

 

 

Lunchen håller öppet: Måndag-Fredag 11:30-14:00 (EJ röda dagar eller klämdagar).

Hälsningar Mattias och Linda med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka restaurang [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider.