Parkering

Som gäst hos oss parkerade du alltid gratis natten som du bor på hotellet eller om du besöker oss för att delta på en konferens eller för att äta lunch.

Är du i behov av parkering medan du är bortrest har vi den perfekta lösningen för dig.
Parkera bilen på vår belysta parkering och lämna in nyckeln i receptionen och du behöver inte tänka mer på vare sig nyckel eller bil under din resa.
I de flesta fall kommer bilen att stå parkerad hos oss hela tiden men den kan vid behov bli flyttad till vår samarbetspartner PWG.
Din bil är såklart försäkrad mot eventuella skador oavsett var den står parkerad.

Du bokar parkeringen i samband med att du bokar ditt rum via vår hemsida eller genom att kontakta oss via mail eller telefon.

Priser inklusive moms:
1-3 nätter: 500kr totalt
4-8 nätter: 695kr totalt
15 nätter: 905kr totalt
22 nätter: 1115kr totalt

Vi har 9 stycken laddningsstationer som du som gäst får använda utan kostnad när du bor, äter eller konfererar på hotellet.
Registrera dig i receptionen för att starta laddningen.
Typ 2 kontakt, 11 kW. 

Vi samarbetar med Swedavia om du önskar ha din bil i ett parkeringshus (P4). Biljetterna betalas direkt till oss och man kan välja att parkera kvällen innan eller samma morgon som avresa. Våra biljetter gäller i 8, 15 eller 22 dygn från att man parkerar. 

Vi samarbetar också med Park Wash'n Go om du önskar få din bilt tvättad medans du är på resande fot, kontakta oss för mer information.